Alpo Ohtamaa KUVA Seppo Kangas

Suomen Paikallismediat Oy on kutsunut myyntijohtajakseen yrittäjä Alpo Ohtamaan, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus paikallislehdistä ja mediamyynnistä. Syksyllä SPM Oy:n myyntijohtajaksi valittu Ville Mäkelä on jättäytynyt sivuun myyntijohtajan työstä perhesyiden vuoksi.

– SPM Oy:n hallitus halusi yllättävästä tilanteesta huolimatta varmistaa tälle vuodelle jo sovittujen hankkeiden onnistumisen. Alpo Ohtamaa on vannoutunut  paikallislehti-ihminen ja uskomme, että hänen kokemuksensa ja osaamisensa tuovat tulosta ja hyötyä jäsenlehdillemme, Suome Paikallismediat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Katri Linnikko sanoo.

– Entisenä hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana hänellä on myös hyvä tuntuma valtakunnallisen myyntiorganisaatiomme toiminnasta ja sen tavoitteista.

Alpo Ohtamaa aloittaa tehtävässä heti ja toimii myyntijohtajana aluksi projektiluonteisesti päätehtävänään juuri Omasta maasta –liitteen ja Lomaileva Suomi –kampanjan myynti.

– Tämä on paikallislehtikentän näköalapaikka, jossa saa olla merkittävien asiakkaiden kanssa tekemisissä ja tarjota tehokasta mainosalustaa asiakkaiden menestymiseksi, hän toteaa.

Hän koki, että tilanteessa oli mahdollisuus auttaa SPM Oy:tä ja sen jäsenlehtiä – olla konkreettisesti tekemässä kauppaa yhteisessä myyntiyhtiössä ja edistää lehtien yhteistyötä.

– Intohimonani on paikallisuus ja paikallislehdet – niissä on tulevaisuutta.